77345733

Levering og betalingsbetingelser

Moms og fragt er inkluderet i alle vore priser (i Danmark).

Levering

Vi gør livet nemmt for Dig, og leverer hvorhen Du ønsker. Vores leveringstid beløber sig på Gennemsnitlig levering indenfor 5 arbejdsdage, indenfor Danmark. For komplette hjul er leveringstiden ca. 5-7 arbejdsdage.

Du kan vælge mellem 3 leveringsalternativer
  1. Få varerne leveret hjem til dig. Vi leverer i dette tilfælde til samme adresse, som også regningen vil blive sendt til.
  2. Du får leveret varerne til en monteringspartnere i nærheden. Marker hertil venligst "lever varen til en monteringspartner", i trin 2 i leveringsprocessen, og vælg i trin 3, en monteringspartner i din nærhed. Vi informerer den udsøgte monteringspartner, og leverer varerne derhen.
  3. Du får varen leveret til en anden adresse. Indgiv hertil venligst leveringsadressen, og - hvis Du ikke selv kan modtage Varerne - navnet på personen, som er berettiget til at modtage varerne.

Spørgsmål vedrørende vores leveringsservice, kan Du sende til daekonline@delti.com

Bemærk venligst pristillæg på 56 DKK per dæk, hvis vi skal levere på en ø.

Ved komplethjul gælder: Priserne er per komplethjul, plus 75 DKK forsendelsudgifter per hjul, indenfor Danmark.

Betalingsmåder

  1. Med kreditkort eller kontantkort. Vi accepterer Visa, Eurocard/Mastercard, American Express. Skriv altid dit kortnummer. Vi debiterer din konto efter levering. Hvis du af sikkerhedsgrunde ikke vil sende dit kortnummer via Internet, ring til os.
  2. Via bankoverførsel. Overfør beløbet til kontonummeret på fakturaen. Når vi har registreret betalingen, leveres dækkene.
  3. PayPal. Brug venligst linket der vises efter din bestilling for at gennemføre betalingen via PayPal.

Hvis du har spørgsmål med hensyn til betaling, er du velkommen til at kontakte os på: daekonline@delti.com

Vores adresse:

www.emina24.dk
Delticom AG Brühlstr. 11
30161 Hannover // Tyskland
Tel: 089870627
Email: daekonline@delti.com

Returner venligst ikke varer til ovenstående adresse. Vi kan ikke modtage returvarer på denne adresse. Ved retur, ring venligst til os, eller send os en e-mail på daekonline@delti.com , så henter vi dækkene.

emina24.dk, et tilbud fra Delticom AG